Zwayder Bachielis

In 2015 ontdekte ik mijn passie; het trainen van anderen om samen doelen te behalen.

Ik zal het proberen zo kort mogelijk te houden! Ik ben zelf altijd bezig geweest met sport. Vanaf mijn 8e ben ik (zoals de meeste) begonnen met voetballen op amateurniveau. Rond m’n 20e ontdekte ik fitness en 5 jaar later kickboksen (recreanten). Sport heb ik altijd met veel plezier gedaan en dat doe ik nog steeds. Het voelt zelfs gek als ik er niet mee bezig ben! Ondertussen heb ik mijn eigen manier van trainingen ontwikkeld – mede dankzij alle verschillende trainers die mij iets hebben geleerd.

Dankzij een goede vriendin heb ik in 2015 mijn passie ontdekt – het trainen van andere mensen en hen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Ik ben geen trainer die in je oren gaat schreeuwen, maar ik verwacht wél het uiterste van je als deelnemer – ook tijdens de moeilijkere tijden dien je jezelf natuurlijk te herpakken. Neem jezelf dus net zo serieus als ik dat doe. Samen kiezen wij namelijk een pad om gezamenlijk naar je doel(en) te werken. Hoe zwaar het ook wordt, je staat er nooit alleen voor.

Ik bestudeer alles wat er nodig is om je doel te bereiken – en jij zet je voor 100% in. Laat je vooral niet afleiden en wijk niet van het opgestelde plan af. Jouw inzet bepaalt het resultaat. En naast het sporten is voeding natuurlijk zeer belangrijk. Vanuit eerder behaalde resultaten en samenvoeging van eigen ideeën heb ik hierin inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan, zodat ik je maximaal kan ondersteunen in jouw weg naar een nieuwe jij.

En oja… Last but not least:

Gun jezelf de tijd en een stressvrije mindset als het even niet helemaal gaat zoals je wil. Ik garandeer je dat de resultaten vanzelf komen als je je voor 100% inzet. Alles komt goed! Dus bij deze zou ik zeggen; #pardon #doenormaal #jegaathetredden

100
Gegarandeerd

Resultaat

Ik garandeer je dat de resultaten vanzelf komen
als je je voor 100% inzet!

Waarom Lureon Personal Training?

#pardondoenormaalworkout

Op 10 oktober 1983 hebben mijn tweelingbroer Lureon en ik onze ogen geopend op deze aardbol. Vanwege medische redenen is hij na drie maanden helaas komen te overlijden. Het eerste wat in mij op kwam was om ter ere aan hem mijn merknaam te koppelen.

Ik gebruik vaak de kreet #pardondoenormaalworkout, omdat ik vind dat je op een verantwoorde, onderzochte en onderbouwde manier je doelen kunt bereiken. In de wereld van technologie waarin wij leven komt er zoveel informatie op je af. Het kan in je voordeel werken, maar soms kan je daardoor ook verstijfd raken en niet wetend waar je moet beginnen. Ik zal samen met jou op je eigen niveau starten en werken we gezamenlijk naar een betere jou. Het enige wat ik van jou vraag is om inspanning te tonen – elke training weer – en het maximale uit jezelf te halen.

Klaar om het maximale uit

jezelf te halen?

Trainen zoals jij dat wil! Bekijk snel wat ik voor je kan betekenen.