Trainen bij

Lureon Personal Training

Benieuwd hoe onze trainingen en schema's worden ervaren door anderen? Bekijk hier alle ervaringen!

Super enthousiast ben ik over de trainingen met Zwayder.

“Ik loop tegen de 60 en heb jarenlang geprobeerd te gaan sporten en haakte steeds weer af! Door operaties aan mijn gewricht ben ik niet instaat om bepaalde oefeningen te doen. Nu ben ik met Zwayder aan het trainen, zijn aanpak spreekt mij erg aan, en ben ik goed gemotiveerd. Zwayder heeft begrip voor mijn situatie en stimuleert mij heel goed.” – Willemien S.

Opgeven is geen optie.

“Ik train al een tijdje bij jou en van iemand die nooit trainde en nu alleen maar wilt trainen zegt al genoeg. Je weet het uiterste uit mij te halen en opgeven is geen optie.” – Janice van H.

De oefeningen zijn veelzijdig, uitdagend en erg leuk!

“Ik ben heel blij dat een wederzijdse kennis ons in contact heeft gebracht. Ik ben al jaren in gevecht met mijn gewicht. Sinds een paar weken krijg ik begeleiding van jou met aandacht en aanpassing van mijn voedingspatroon en behoeften in combinatie met sporten/beweging. Je bent een echte coach, je motiveert en stimuleert en de oefeningen zijn veelzijdig, uitdagend en erg leuk!” –  Mirjam V.

Ik train al anderhalf jaar met plezier.

“Ik train al anderhalf jaar met plezier. Het positieve vind ik vooral de communicatie. Er wordt goed naar je geluisterd. Doelen worden steeds weer opnieuw bijgesteld. De trainingen zijn gevarieerd. Dat maakt het voor mij ook leuk en ben ik voorlopig nog niet van plan te stoppen.” – Djemilla H.

I got the confidence I needed to join a gym.

“When I first started training with Zwayder, I had never set foot in a gym. I didn’t have a clue how to exercise or how to start. With his help, I got the confidence I needed to join a gym. Even though I did not like to admit it, but the different types of training sessions and locations made it all the more great to have him as my personal trainer. He has a super positive attitude and will give his all to help you achieve your fitness goals” – Thaísa T.

LPT denkt met je mee en kijkt naar wat voor jouw werkt als persoon.

“Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt. Ik moest iets aan mijn gewicht doen. Sportscholen werkten niet voor mij, dus besloot ik naar een personal trainer te zoeken. Ik kwam bij Lureon Personal Training uit en het eerste gesprek was best streng. Past dit wel bij mij? Ben ik er klaar voor? Wil ik het echt? Dit soort vragen schoten door mijn hoofd. LPT maakte daar korte metten mee. We doen het samen, zei hij en tot op de dag vandaag is dat ook zo. Niet alleen op sportgebied zijn we aan de slag gegaan, maar ook op voedingsgebied. LPT denkt met je mee en kijkt naar wat voor jouw werkt als persoon. Ik kom elke keer met plezier en ben blij dat ik de stap heb gezet!” – Merlin L.

Ik zie en voel de resultaten en ben daar erg blij mee.

“Na jaren van vrij weinig tot niet sporten, een zittend beroep uitoefenen moest er wat gaan veranderen. Ik was het lusteloos zijn en het mij niet meer lekker in mijn vel voelen zat. Via een vriendin kwam ik in contact met LPT eigenaar Zwayder. En al na enkele weken trainen merkte ik dat ik energieker was en dat mijn conditie was toegenomen. Ik vind het motiverend om onder deskundige begeleiding in een kleine groep te trainen. De trainingen zijn erg divers en altijd uitdagend. Ik zie en voel de resultaten en ben daar erg blij mee. Als je je beter wilt voelen, resultaten wilt behalen en dit in een fijne sfeer en onder deskundige begeleiding wil doen, dan is trainen bij LPT echt aan te bevelen!” – Gisella C.

De lessen zijn altijd divers en leuk om te doen.

“Het eerste waar ik bij Lureon Personal Training/Zwayder aan denk, is dat hij een positieve gemotiveerde personal trainer is. Als je twijfelt aan jezelf geeft hij je altijd een positieve boost. De lessen zijn altijd divers en leuk om te doen.” – Hennie K.

Benieuwd naar de kosten?

Bekijk tarieven

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact op